Vleesgerechten: côte à l'os, fondue, Schotse Angus beef en filet puur van het paard.

’t Molenhuys

De oorspronkelijke bestemming van dit pand was een molen. Vandaar de naam van de brasserie.

 

 

Lekkere bereidingen en een zonnige sfeer

 

Bij Greta, Patrick en Jos kan je in een aangename sfeer buitengewoon lekker eten. Hun credo is : Live, Laugh, Love. Dit lees je meteen als je het restaurant binnenkomt.

 

Hier worden hemelse gerechten geserveerd en goed gelachen. Je wordt met veel vriendelijkheid bediend en verwend. Alle gerechten zijn huisbereid met dagverse producten. Van soep tot dessert.

 

Je kan er terecht voor een zakenlunch, een romantisch diner of een familie etentje. En zelfs voor een snelle hap.

 

 

Specialiteit van het huis: vleesgerechten

 

Je krijgt hier vleesgerechten van de allerbeste kwaliteit aangeboden:

  • Côte à l’os
  • Fondue
  • Schotse Angus beef
  • Filet puur van het paard

 

Deze vleesgerechten worden ter plaatse versneden en meesterlijk bereid door de beenhouwer-kok met 40 jaar ervaring. Kwaliteit gegarandeerd! U kan kiezen om uw vlees te laten bereiden in boter of op de grill.

 

 

Kinderkaart

 

Omdat ze bij brasserie ’t Molenhuys van het leven en van kinderen houden hebben ze een kinderkaart samengesteld met aangepaste menu.

 

Kleine snacks

 

Ben je op zoek naar een snelle hap? Dan kan je hier zeker terecht van 11.30 tot 17 u. De specialiteit van het huis zijn à la minute gebakken Brusselse reuzenwafels en pannenkoeken (van 14 tot 17 u).

 

 

Zomers tuinterras

 

Wil je bij een lekker zomers weertje buiten eten? Het kan. Op het ommuurd terras kan je maximaal genieten van de overheerlijke gerechten die Brasserie  ’t Molenhuys voor je klaarstoomt.

 

 

Parking

 

Nog zo’n handig voordeel. Je hoeft helemaal niet te zoeken om je wagen kwijt te geraken. Brasserie ‘t Molenhuys bied je een ruime parking.